Donaldi i Borës apo Bora e Donaldit? Shqiptarët i japin fund dilemës #VoxPop e shikon digital marketing

by adminhuahinsunvilla3sdDonaldi i Borës apo Bora e Donaldit? Shqiptarët i japin fund dilemës
Subscribe në “Gota News Albania” në kanalin e YouTube
Bëni like dhe follow GotaNews në:
Facebook:
Instagram:
____________________________

Shkarkoni aplikacionin GotaNews.TV në AppStore dhe PlayStore.

► Android:
► IOS:

____________________________

Kontakt Marketing +355694004011 / marketing@gotanews.tv
____________________________

#donaldveshaj #borazemani #bigbrothervip

____________________________

Follow Money Music Entertainment:

Web:
Instagram:
Facebook:
YouTube:

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #proenti:

Web:
Instagram:
Facebook:
YouTube:

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #okazion.online:

Web:
Instagram:
Facebook:

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #matrapazi:

Web:
Instagram:
Facebook:
YouTube:

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #kantinal:

Web:
Instagram:
Facebook:

– – – – – – – – – – – – – – – –

Follow #planetapp.ltd:

Web:
Instagram:
Facebook:

____________________________

Follow #silvifortstore:

Web:
Instagram:
Facebook:

____________________________

Kontakt Marketing: 0694004011, marketing@gotanews.tv .

Images related to the topic e shikon digital marketing

Donaldi i Borës apo Bora e Donaldit? Shqiptarët i japin fund dilemës #VoxPop

Donaldi i Borës apo Bora e Donaldit? Shqiptarët i japin fund dilemës #VoxPop

Search related to the topic Donaldi i Borës apo Bora e Donaldit? Shqiptarët i japin fund dilemës #VoxPop

#Donaldi #Borës #apo #Bora #Donaldit #Shqiptarët #japin #fund #dilemës #VoxPop
Donaldi i Borës apo Bora e Donaldit? Shqiptarët i japin fund dilemës #VoxPop
e shikon digital marketing
You can see a lot of useful information here: See more here
You can see a lot of useful information here: See more here

Related Posts

25 comments

Gota News Albania 23/02/2022 - 7:08 Chiều Reply
Me Hej 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Donaldi i trixes

Reply
Shkurte Sallahi 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Donaldin e njohin nga bora vallahi se bora osht Mbretresha jon e shiptarijes

Reply
Shkurte Sallahi 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Ma efamshme bora zemani

Reply
Shkurte Sallahi 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Po bora moj

Reply
Zade Bardhi 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Donaldi i Trixes

Reply
Dhurata Lata 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Po ik mi ju se late mam uaaaaa va niveli

Reply
antoneta hofstetter 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Jo Beatrixa e Donaldit

Reply
Vasika Stoja 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Bora

Reply
Xhia Miftari 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Donaldi beatrices

Reply
Syeuhe Zhzhzhhs 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Bora e Donaldit

Reply
leo kosovo 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Donaldi yll bote

Reply
blushi basha 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Kur hyri si donaldi Borë. tani që po del si donald legeni …
Zgjidh o donald 1 nga këto 2 opcjone..që kanë ngel o bora + o legen o triçe === kokrra e mashtrusi. . Mbajë se nga kjo dole nga bbv ..

Reply
Flutura Gjoni 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Jan Bora Donalde dhe Donaldi i Bores

Reply
Inxhiko Hoxha 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Njerezit ne pergjithesi kur shohin qe nje artist hecen perpara fillojne dhe ju vejne epitete jo ore jo o njeres te zotit cdo kush punon vet qe te arrijne ate qe duan Donald je imbrekullueshem

Reply
MARTE Vladi 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Bora asht yll kjo ka rëndësi

Reply
Mobileshop Vushtrri 23/02/2022 - 7:08 Chiều

POR DONALID DHE ROMEJA JAN SHUME MA HERT I KEMI NOJFTE ATA JON LEGJENDA

Reply
Mobileshop Vushtrri 23/02/2022 - 7:08 Chiều

ME VJEN SHUME KEQE ITERVIST AMA SHUME BANALE ///NE SA E DIM DONALID KA DY PRIDE ( OSE MOS E KA LINDI AMA SHUME INTERVIS BANALE ) POR NA MA HERT E KOM NJOFTE DONALD

Reply
ajshe Behrami 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Po qa ka lidhje prejardhja kur ke Talent Njerz me tru peshku jeni ju

Reply
Tatjana Cani 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Sigurisht i bores

Reply
Elsa Hasani 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Donaldin e njoh shuuumë më parë se Borën. Bora u bë e famshme se u lidh me një nga binjakët.

Reply
Vali Amal. 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Bora e arborit dhe vinit Donaldi beqar do vej lule me lule 25 vjec

Reply
Vera Boci 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Duhhhhh Donaldi i bore.

Reply
Lumi Ymeri 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Donaldi Bores se bora asht e famshme Denaldin nuk e kanjoftur kerkush kur ka ken i palidhun me Boren

Reply
Fatmire Elezi 23/02/2022 - 7:08 Chiều

Prijatno nga shkodra foli foli per moral edhe ne fund ja vuri piken prijatno.

Reply

Leave a Comment